16 november 2018: Vrijwilligersbeurs Borne

Pieter Leutscher, Rob Lehr en Frans de Bruijn waren namens de Natuur- en MilieuRaad Hengelo e.o. aanwezig op de Vrijwilligersbeurs in het Twickelcollege te Borne. Het aandachtsgebied van de Natuur- en MilieuRaad houdt niet op aan de grens van Hengelo. De ontwikkelingen van de natuur en het milieu in gemeente Borne worden ook nauwkeurig gevolgd en waar nodig zal de Natuur- en MilieuRaad in Borne in actie komen.

Maatschappelijke stage
Het eerste uur van de beurs was bestemd voor de leerlingen, die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage, die bij hun interesse past. Een tweetal leerlingen wil dit bij de Natuur- en MilieuRaad gaan doen.

Oriëntatie op vrijwilligerswerk
Het tweede uur werd bezocht door mensen in Borne, die zich oriënteren op vrijwilligerswerk in hun gemeente. We zijn blij met alle gesprekken en belangstelling en hopen dat langs deze weg een of meer belangstellenden uit Borne aansluiting vinden bij een van de werkgroepen.

Zie het filmpje van RTVBorne op youtube: https://youtu.be/n4ZcW_3-TO0
Zie ook het artikel in Borne Boeit: https://www.borneboeit.nl/67856/nieuws/veel-interesse-voor-vrijwilligersbeurs

Comments are closed.